Spirituele coaching

Dieper, verder, sterker

Spiritualiteit komt niet van religie. Het komt vanuit de "soul".

We moeten stoppen met de verwarring tussen spiritualiteit en reoligie. Religie is een verzameling van regels, aflijningen en rituelen door de mens opgesteld wat wou moeten helpen om spiritueel te groeien. Door de imperfectie van de mens is religie niet meer wat het voorop gesteld is te zijn. Religie is corrupt, politiek geladen en veroorzaakt opsplittsing wat het maakt tot een gereedschap tot dominantie.

Spiritualiteit is geen theologie of ideology. Spiritualteit is een levenswijze, puur en origineel zoals gegeven door de Hoogste der Hoogste der Creatie. Spiritualiteit is een netwerk dat ons verbind met het Hoogste, het universum, en elkaar.

bron: Haile Selassie

Zo heeft TAROT een verkeerde naam gekregen door de eeuwen heen. Omdat deze kaarten een waarheid bevatten dat niet door bepaalde religieuse instelling verdeeld mocht worden.

TAROT is een volwaardig boek in beeld net als de Mutus liber voor de Alchemie.

Ik combineer een geheime leer, 0-9 numerologie met TAROT, Feng Shui en nog andere spirituele bronnen. Deze vormen een kanaal, om een vraag die JIJ hebt te verduidelijken of te beantwoorden.

GEEN waarzeggerij, of toekomst voorspelling. Maar een wetenschap dat reeds eeuwen verborgen ligt onder een laag van leugens en onbegrip.

Met welke vraag zit jij nu? Wat is je levenspad, zielspad? Wat kan je helpen om vooruit te komen? Wat wil je eigenlijk, of wat heb je voor jezelf voorbestemd toen je in dit leven stapte.

DAT zijn de antwoorden en inzichten die je in deze sessies krijgt.

Met een combinatie van life coaching, kom je veel verder dan wat je tot nu toe hebt geprobeerd.

De initiële ceremoniële inwijding sessie:  120 € (incl. BTW voor particulier, excl. voor ondernermers).

Bevat: sessie van 1,5 u tot 3 u. (enkel op afspraak), deze sessie brengt je volledig in de spirituele stroming van jouw persoonlijke numerologische 0-9 ster. Er wordt een TAROT legging geplaatst om de vraag te beantwoorden of te begrijpen. Vervolgens zal er intuïtief verder gebouwd worden aan jouw noden. 

Deze sessie geeft je ook toegang tot;

"Maan vuur ceremonie" die elke 2 weken op zaterdag wordt uitgevoerd

De opvolgingssessies zijn aan 60 €/u (incl. BTW voor particulier, excl. voor ondernermers).

Bliekstraat, 17, 9220 Hamme

©2020 by Feniks Coaching