Nico Van de Venne-048-2.jpg

Nico Van de Venne

Choose the G.R.I.T. L.I.F.E.

Ik wil je uitnodigen om comfortabel te gaan zitten en drie keer diep in en uit te ademen. Sluit gerust even je ogen en land in het hier en nu.

 

Denk nu aan jouw grote droom. Wat wil je bereiken voor jezelf? Wat wil je realiseren met je bedrijf?

 

Zie je het voor je? Ja?

 

Dan neem ik je nu graag mee op een boeiende reis … Van solozelfstandigheid naar cocreatie waarbij jij als individu met jouw unieke eigenheid je steentje bijdraagt aan de maatschappij, aan de mensheid.

Daarbij verduidelijk ik hoe jij verantwoordelijkheid en ownership kunt nemen en de impact op je bedrijf én je leven kunt vergroten. Met één doel voor ogen: het verwezenlijken van jouw droom.

 

Mijn verhaal

 

Onder invloed van de beperkende perspectieven van mijn omgeving leerde ik als jonge knaap een ‘stiel’. Want in de ogen van mijn ouders was het vooral belangrijk dat ik voor een baas ging werken en goed mijn boterham zou verdienen. Maar dat was dan ook het enige wat ik had die eerste 15 à 20 jaar, een boterham.

 

Later, na veel vallen en opstaan, leerde ik hoe je écht impact kunt hebben op de wereld. Ik verdiepte me in spirituele leren zoals qabalah en de diepere symboliek van TAROT.

En sindsdien leef ik een buitengewoon leven, vol opportuniteiten en rijkdom. Ik werk met bezielde mensen en help hen hun volledige potentieel te bereiken en hun zielsmissie in de wereld te zetten, van binnen naar buiten.

 

Wil jij ook je verantwoordelijkheid opnemen, deelnemen aan dat buitengewone leven en je eigen-waarde in de wereld zetten? Dan zit je goed bij mij … Ik ben Nico Van De Venne, accountability- en transformatiecoach met een hart voor spiritueel ondernemerschap. En ik luister met plezier naar jouw droom.

OVER FENIKS COACHING

Geïnspireerde coaching

De eerste stap zetten naar verandering is vaak het lastigste. En dat is precies waar Nico, een ervaren coachingsprofessional, om de hoek komt kijken. Door klanten de juiste tools en kennis te bieden, heeft Nico klanten geholpen hun potentieel te ontplooien en de weg te leiden naar zowel persoonlijk als professioneel succes. Ontdek vandaag nog wat dit voor u zou kunnen betekenen.

DE VUURHAARDEN

De begeleiding die u zoekt

Wilt u zichzelf goed wakker schudden?
Hoe better kan dit in een vuurhaard. Nico is hier om u alle tools te bieden die u nodig heeft om uw doelen te ontdekken of verduidelijken EN te bereiken. De programma's zijn strategisch ontworpen, zodat klanten zinvolle en bruikbare speerpunten vinden. Hieronder vindt u het aanbod;

LOOPBAANBEGELEIDING

Je hebt vele vaardigheden, sterke punten en talenten – waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. Zou het niet geweldig zijn om een manier te vinden om daar optimaal gebruik van te maken in je professionele leven?

Dat is nu net wat je bereikt met Nico: een perfecte match tussen je talenten, passies en kansen om jouw leven en dat van anderen te verrijken.

Woon en werk je in Vlaanderen (zelfstandige of werknemer)
Voor 10€ per uur heeft u recht op een begeleiding.

(Een maximum van 8 uur verdeeld over 4 sessies van telkens 2 uur.)

Click op de foto om je in te schrijven

1-OP-1 SESSIES - Life coaching - Spirituele coaching

Toegewijd aan u

Van persoonlijke naar professionele groei, Nico wil je helpen om je strijd te overwinnen en de succesvolle toekomst te creëren waar jij altijd van hebt gedroomd.

Via het Feniks Life Coaching traject heb je verschillende mogelijkheden (1 maand, 3 maand, 6 maand) en volledig op maat van jou wensen.

Voor meer detail click hier.

WORKSHOPS

Streven naar kwaliteit

Individuele begeleiding is een sterke zet, maar misschien niet voor iedereen het makkelijkste om met te beginnen in zelfontwikkeling. Daarom plant Nico Van de Venne workshops. Momenten waar je in groep kan werken aan jezelf. Van daaruit en met de ervaring in die workshop onder de arm is de volgende stap een individueel traject te volgen.

MOTIVEREND SPREKEN

Spreker met IMPACT

Nico heeft reeds meerder ervaringen binnen een bedrijfcontext alsook binnen organisaties om het woord over te gieten in een stroom van motivatie en inzicht. Met titels als "Why add colour to the cheese?" en "Wie kan jouw toekomst voorspellen?" en enkele spreek moment over TAROT, brengt Nico nieuwe inzichten tot de massa.

OPLEIDINGEN

Opleidingen op jouw maat - individueel of in groep

  • Met meer zelfvertrouwen voor een groep mensen staan?

  • Je tijd beter indelen?

  • De productiviteit van elk individu in jouw organizatie of bedrijf verhogen met enkele korte tips?

Enkele opleidings vragen die Nico heeft uitgewerkt.

Wandering Traveler

Als u op zoek bent naar een grote impact of een dramatische verandering in uw leven, zoek dan niet verder. Vul het onderstaande contact formulier in om vandaag nog te beginnen.

Bliekstraat, 17, 9220 Hamme, Belgium
Ledebaan 236, 9300 Aalst

0474 05 15 51

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn beschikbaar

Ma - Wo: 9:00 - 17:00 uur (telefonisch)
Di en Do: 19:00 - 22:00 uur
Vr: 8:00 - 14:00 uur
Za - Zo: Gesloten

Bliekstraat, 17, 9220 Hamme

©2020 by Feniks Coaching