LOOPBAANBEGELEIDING/COACHING voor werknemers

Je hebt vele vaardigheden, sterke punten en talenten – waarschijnlijk meer dan je zelf denkt. Zou het niet geweldig zijn om een manier te vinden om daar optimaal gebruik van te maken in je professionele leven?

Dat is nu net wat je bereikt met ons: een perfecte match tussen je talenten, passies en kansen om jouw leven en dat van anderen te verrijken.

Ik werk samen met een officieel loopbaancentrum aan de loopbaanbegeleiding met loopbaan cheques van de VDAB.

Click op de foto om je in te schrijven

LOOPBAANBEGELEIDING/COACHING voor Ondernemers

Een geweldig idee is een goede start, maar het is niet voldoende. Dit idee moet uiteindelijk worden gerealiseerd. Maar alleen met een sterk zelfbewustzijn (kennis van je sterktes, zwaktes, talenten, angsten, onzekerheden, middelen, mogelijkheden, doelen, waarden en prioriteiten), een duidelijke kennis van de wereld rondom je en door het nemen van goede beslissingen zal je erin slagen succesvol te worden als ondernemer en daar dan ook voldoening uit te halen.
Onze Gepersonaliseerde Loopbaancoaching voor Ondernemers schept duidelijkheid over deze drie pijlers (je passies, je talenten en de noden van je onderneming) en help je in je zoektocht naar een duurzame professionele situatie waarbij deze maximaal tot uiting komen.

 

Bliekstraat, 17, 9220 Hamme

©2020 by Feniks Coaching